Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På sjukhuset 1.

Handen,
en sårig, ådrig, kall
håller krampaktigt grepp om livet
i form av gyllenbrun sommarhud,
vitbeklädd närvaro

tystnad
stillhet

en vindpust från fönstret
ruskar om det som finns i form av mänsklighet
förbjudna tankar
blickar på klockan
sömniga, vakande ögon

plötsligt en rörelse,
en suck
bröstet häver sig
töms på luft sin allra sista gång

tystnad
stillhet

Någon försvann,
dags att gå ut till livet på avdelningen,
lämna döden bakom stängda dörrar.

En vindpust säger tyst adjö.











Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-24 22:25



Bookmark and Share


  Nattpoet
Djup väldigt djup. Träffade mig mitt i hjärtat som en en pil av is.
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta