Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Willy Kyrklund menar i sin roman "Solange" att mannen representerar verkligheten, men kvinnan är livet själv. Reflektion


En verklighet

Vad vet jag
om verkligheten?
är det den jag föds
för att bära?

ett träd, ett leende
får mig att söka
i saknaden
ser jag livet bortom mig




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-24 12:52



Bookmark and Share


  Roula O
målande poesi...
2009-06-27

    Bodil Sandberg
En fantastiskt fin dikt Fredrik..jag ska erkänna att jag inte minns
att jag läst Kyrklund men då jag läser din dikt spelar det ju
heller ingen roll då den talar för sig själv..såå vackert!!
2009-06-25

  anits VIP
Så underbart vackert och målande
2009-06-24

  walborg
Jag glömmer aldrig Willy Kyrklund en gång på en promenad i skogen på Tjörn när han satt och mediterade högt över livet, som i små små portioner övergår i icke-liv, sakta, målmedvetet, i små små steg mot ingenting alls, som bara en stor poet kan uttrycka det.
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö