Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringen

Som en frusen, ensam främling
Vandrar jag runt i jakten på Kärleken

Sökande efter någon

Någon som kan ta en plats i mitt hjärta
Någon som kan ge mig värme

Min vandring tar mig genom eld och vatten
Genom helvetet och tillbaka

Sökande efter någon

En vacker varelse med förtrollande ögon
Och ett leende som kan få polar isen att smälta




Fri vers av zyz
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-25 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz