Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MotVInd

Över hinder kan vi hoppa
Vi ska aldrig sluta hoppas
Käppar i hjulet, och vi får tänka om
Börja om på nytt och se det hela som:

Motvind lär oss segla

med kunskaper som gör oss starkare

Öppna dörren, istället för att regla
Sluta stänga inne allt som bara gör oss svagare

En asfalterad väg, förändrar sig aldrig ändå
har allting i behåll
Där finns inget mer att förstå
Vi viker av vägen och åker åt okända håll:

Hittar en snårig sällsam stig
där kan vi lära oss mer
Där kan vi finna nyanser
och lära oss mer om varandra




Fri vers av gretagreat
Läst 741 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-25 23:12



Bookmark and Share


  Berth
Det är så sant. Ett bra sätt att se på livet.
2015-01-30

  etthjärtaäralltidrött
kloka ord med visshet
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater