Vara sig själv och våga" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vara sig själv och våga


Solen skymmer skuggan

Mitt falska leende
smärtar mer än den äkta dystra känsla
jag egentligen känner.

Denna gråa skugga
försvinner när solen gått upp och döljer
det som verkligen händer.

Min skygga skugga
som försvann när solen tog dess plats
släppte taget om min tunga last.

Det som faktiskt sker
avslöjas när tystnaden övergår till sanning
Det är då verklighet du ser.




Fri vers av gretagreat
Läst 852 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-26 07:56



Bookmark and Share


  Berth
Ja, det är ju så att vi ofta vill dölja mycket av det som vi visar.
2015-01-30

  Connie
Gillas mycket!
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater