Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedbart om Kansken. (med öppen näve)



Inser att
om man slutar leta, upphör
det konkreta
behovet efter svar.

Allt där finns att finna
är allting som jag har.

Med öppen näve
tar jag inte emot.

Med öppet hjärta.













Fri vers av Skosnöret
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-26 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret