Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dag jag träffar dig

Den dag jag träffar dig
kommer våra blickar att mötas för första gången,

Våra ögon kommer att tindra i skenet av månen
Våra händer kommer att beröra våra kroppar
Våra läppar kommer att förenas i en passionerad kyss

Den kärleken vi kommer att uppleva,
Kommer att bli lika vacker som ett norrsken

Värmen från våra hjärtan
Kommer att hålla oss varma under en lång tid




Fri vers av zyz
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-26 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz