Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passar skorna?

För stora och långa

eller smala och trånga?

 

Har du överskattat din fot

som nu bär på ett klot?

 

Kanske kläms din tå

som stängts in i en vrå?

 

Går du dit näsan pekar,

eller är du den som tvekar?

 

Kanske inget fel på stigen där du framåt vandrar.

Inte heller på benen som du ständigt klandrar.

 

Du måste...

Sätta ner foten

Veta var skon klämmer

och ha ordentligt på fötterna så att du slipper få kalla fötter

och få om bakfoten.

 

Du vill inte heller...

Få foten och

Leva på stor fot

Nej... 

Kom på fötter igen

Stå på egna ben

Visa framfötterna

Och är du... 

Rund om fötterna

Kanske du...

Trycker ner någon i skorna och

drar benen efter dig

Går den långa vägen och

trampar i klaveret

Slutligen... 

Slå klackarna i taket men förlora inte fotfästet.

 

Du vill väl fortsätta gå på i ullstrumporna?

 

 




Bunden vers av gretagreat
Läst 642 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-27 12:27



Bookmark and Share


  * Ammi *
haha, gillas !
rolig text med många tänkvärdheter!!
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater