Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
E snart 19


till dig


jag ser dig

du behöver inte

vända dig bort


du kan inte gömma dig


jag ger akt på

alla skiftningar


håller andan lite lätt

nej, nästan så jag svimmar


vill inte torka ditt blod igen


har ingen ork

fast det har jag ju, det vet du


kommer ha all ork i världen

ser du, för du är mitt älskade barn


kommer alltid vara

så ta dina steg i frigörandet

jag finns här


alltid





Fri vers av Helene Månsson
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-27 11:34



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En varmaste vackra dikt så full av omsorg!!
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma