Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag ser på nytt

Med en salt vind
som lätt rufsar mitt hår
och solen som fortfarande värmer
trots att den är på väg ner

Här sitter jag
på en stor klippa vid havet

Berusad
av alla intryck
alla känslor av lycka
som helt omfamnar mig

Jag och havet

I timmar har jag vandrat
upptäckt och återupptäckt
min barndoms somrar
Det var verkligen lycka då

Och ändå känner jag
på något underligt vis
ännu större lycka nu

För det finns inte tillräckliga ord
som förklarar
allt jag ser på nytt
i tystnad
i njutning
med bara mig själv som sällskap

Detta är äventyr för mig
även någon slags pånyttfödelse
till det
som jag kanske inte glömt
fast gömt undan
någonstans alldeles för långt in

Jag behöver detta
och behovet har funnits länge
men prioriteringar har valt bort mig

Tills nu
när jag väljer mig och mina önskningar

Detta
är den skönaste lycka
jag känt på länge
Att välja och göra det mitt hjärta
och min själ viskar




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-28 22:22



Bookmark and Share


  Glensan
Glad för din skull
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen