Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåsamhet

Sönderkliade ögonlock svider
mot mina nedbitna naglar.
Min glasklara grådimmiga blick
svävar ut i landet av tomhet.
Gråvita byggnader kväver mig
och dina kalsonger är
något av det smutsgulaste jag sett.

Tangotankar och sandlådelekar
susar som minnen förbi i tysnaden.
Jag längtar långt inne
bakom skalet lagrena
och de stelnade flyktförsöken
efter tvåsamheten.

Den riktiga
den där man själv får välja
om man vill ha en dag för sig själv
den där man inte tvingas
till tystnad och påklistrade rutiner.

någonstans finns det




Fri vers av glittervakuum
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-29 12:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, någonstans..
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

glittervakuum
glittervakuum