Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När rädslan tar plats

 

kväver tårar i sekunder

sväljer tystnaden i nuet

där orden snubblar runt

i rädsla.....

 

pulsen ökar

hjärtat slår volter

sakta faller bitarna

viljan att fly.....




Fri vers av Lindizz
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-30 12:38



Bookmark and Share


  karenina VIP
att kväva tårar och svälja tystnaden är att gå emot sig själv
2009-07-01

  Lars Hedlin
Frustration och rädsla..bra skrivet
2009-07-01

    tramp
Ojj !! Så här känns det nog att möta en björn i skogen !
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz