Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


inget Kommunalröka

vi låg med varandra igen...
äntligen.

dina vader på mina axlar, ditt gälla orgasmskrik när
säden fyllde ditt varma sköte.

du var tillbaka

trots det orimliga i det så skiter man i att ställa frågor

den äckliga vidriga världen drog sig undan som en skugga av ditt
ljus som åter var sant

"det är bra nu du kan komma hem igen" leende

ordlös komunikation
precis som från början när inget var omöjligt

sen tornar åter den vidriga världen upp sig igen
bland ölburkar fimpar inkassokrav

det var en dröm som alla andra jävla nätter.
och jag tänder en annorlunda cigarett som alla andra jävla dagar




Fri vers av Robert Gröndahl
Läst 392 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-30 14:00



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
Tokbra.
Punkt

Fridens liljor

//Mjao
2009-07-05

  aol
du fångar den där ledan så bra.
2009-07-05

  Mr Lindemann VIP
Tackar och bockar!
2009-07-05

    resilient
...och en fantastisk titel dessutom.
2009-06-30

    resilient
Jag tycker att det är svårt med "nu ska vi knulla, se vad jag är cool som vågar skriva allt"-dikter.
Det här är inte en sådan.
Det här är ett utsnitt av livet/samhället/psyket/allt. Tycker att du gör det jäkligt bra. (fast inte tankepunkterna i första raden, snälla)
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Robert Gröndahl
Robert Gröndahl