Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT ORD EN SUCK

eget foto

 

en snyftning väckte mig
du lutade dig mot dörren
hjälp mig

plågan tär
hatet mullrar
stjärnor slocknar

regndroppar smeker glaset
ord för ord
sökte vi
förstod och missade

hoppet djupnade
natten ljusnade

i tystnaden
fann vi
kind mot kind

ett ärr
en smekning
ett ord
en suck




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-07-02 09:02



Bookmark and Share


  Hans Christian

"plågan tärde
hatet mullrade
stjärnor slocknade
regndroppar smekte glaset "

Bara så deliciöst!
Sista strofen är också superb.
2014-05-04

  Connie
Berör mig djupt! De korta intensiva meningar får hjärtat att slå fortare.
2010-08-27

  Ronny Berk
så vacker poesi - tycker mycket om tanken och ordbruket, den talande tystnaden...
2009-10-30

    Annika J
Stark text om vägar att finna varann!
2009-07-18

  Berit Robin Lagerholm VIP
Den här texten verkligen berör. Skarpt skärande enkelt vacker. Mycket fin.
2009-07-11

  Grubbelmia
Denna text tåls att läsas flera gånger. Gillar speciellt när du skriver:

"plågan tärde
hatet mullrade
stjärnor slocknade
regndroppar smekte glaset"

Så poetiskt, så djupt, så smärtsamt.

Tack och kram!
/Grubbelmia
2009-07-08

  Eva Langrath VIP
Ömsint vacker
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP