Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycksfågel

Det blev sådär det inte får bli
ett svullet rött med gult klet
det slutar inte rinna

Jag gömmer det för mamma
alla andra kan få se om dom vill
det gör mig ingenting

Inget gör så ont som en mammas ledsna ögon
så jag gör så hon slipper
så jag slipper

Två flugor i en smäll så att säga
ibland tänker jag till
det är skönt att veta



Hatar du mig?
jag gjorde det ju inte för att göra dig ledsen
inte för att såra dig

Jag älskar dig
det var en olycka
en olycka händer så lätt

Hur då olycka?
Jag gjorde det ju själv
mot mig

Ja fast du vill inte
det blir bara för mycket ibland
det var ju inte meningen

Jag nickar med tårar i ögonen och ler inuti
jag kramar honom hårt
jag vet att han förstår




Fri vers av glittervakuum
Läst 291 gånger
Publicerad 2009-07-06 13:09



Bookmark and Share


  blaite
Tungt...
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

glittervakuum
glittervakuum