Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnatten

Sommarnatten kryper närmare
och solen strålar börjar tyna bort

Mitt hjärta är dock fortfarande fyllt av värme
Som jag fått från dina ord

Mina tankar vandrar iväg bort
Till den svunna tiden som var

När våra kroppar var bredvid varandra
Och våra läppar mötes i en passionerad kyss




Fri vers av zyz
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-07 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz