Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åhej STATEN!

Nu tycker FORSKAREN att STATEN ska ingripa mot SPIKMATTAN.
Leve FAKIREN!




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-08 10:04

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  aol
ja för jävligt, bra skrift
2010-05-21

  vera gade VIP
Förståss om man annonserar om en flygande matta kanske Luftfartsverket vill ha ett ord med i laget;-))
2009-07-08

    ej medlem längre
Ja, var och en bör väl få bestämma själv vilken matta man ska ha hemma ...
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP