Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skäret i norr - kanske är det sista gången jag besöker det...


Havet lämnar

Havet lämnar mig
och skvalphällor skränar
när skäret stakar ut
sina glömskans gator

fjädergrundet fryser
i salt och nordväst
men ännu lyser fyrens band
av målade hjärtan




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-08 19:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart vackert målande
skriver du här
2009-07-09

  Teresia Ridell
Mycket vackert o levande ! Känner vinden..doften..saltstänk på huden..o ett bitande vemod.
2009-07-09

    Bodil Sandberg
Vilken ordkonstnär du är säger jag bara..helt fantastiskt så väl..så vackert.. du fångar stunden..stor beundran käre poet!!!
och varm applåd!!
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö