Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken




Ur tanken växer en handling


Denna handling som du kan se på, njuta av och ta på


Höra dess ljuvliga tongångar till slingrande rörelser


Där du skapar din egen tanke som förs över till känslor inom dig


Hur temperaturen varierar tills den får dig att le till glittrande ögon


Hör ljudet från klappande hjärta till bilden av evigt rus


Tanken handlar endast om kärlekens kraftfulla känsla av välmående tillstånd






Fri vers av JNI
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-09 12:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men de flesta av mänsklighetens handlingar är onda och själviskt betingade.
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI