Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens väntrum

Jag minns hur min talförmåga helt försvann
när jag möte din rynkiga seniga uppenbarelse.

Jag minns hur jag skämdes och ville göra nått bättre
när du med livlösblick såg på mig och sa

"Välkommen till dödens väntrum."


Jag minns hur jag tänkte när dom ringde och sa
att du hade somnat in.

Inte en dag försent




Fri vers av glittervakuum
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-09 18:43



Bookmark and Share


  blaite
snygg vändning på slutet..grym text..
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

glittervakuum
glittervakuum