Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gillar läget

Jag börjar se
mönster
spår i sanden

Fotsteg
efter mig
börjar suddas ut
när vinden
tar tag
och vågorna väller in

Det finns inte så mycket kvar
att förstå
som är värt plågor

Tåget går
enlig tidtabellen
oftast
Det är bara att hoppa på
eller kliva av

Jag börjar gilla läget




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-10 13:16



Bookmark and Share


  Kathrina
fin fin fin! radbytena gör den så lugn och fin att läsa. nu vill jag se en dikt som förklarar ditt kryptiska poeternamn!
2009-07-13

  Glensan
Underbart!!
Skönt när allt lättar
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen