Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min familj..

i min familj

äter vi lampor till frukost

med senap på.

vi går och lägger oss med björnarna

med öppna ögon.

vi läser Min häst efter att vi druckit vatten

8 glas om dagen

10 sidor minst

i min familj.

fållar mina bröder upp klänningar och syr om.

är min far gravid i 4 månader

min mor i 4 månader till

och vi ynglingar får dela på sista månaden.

i min familj

stickar min farfar fred och bullar med garn av mjöl.

min mormor sover mest, men ibland smider hon kroppar i sin ateljé.

min faster fastar mest, hon bantar inför kriget.

min morbror dör mest, han vill alltid ha uppmärksamhet.

i min familj

ror vi med båten över Sahara

vi har semester

vi gör vingar i sanden som vi sedan mättar oss med

vi kan inte gå, bra hjula

mina systrar kan bara göra volter

...









Övriga genrer av -Dandy
Läst 578 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-07-10 17:48



Bookmark and Share


  Ärkeängelen Michael
passar min egen fantasi som handsken.

gifter gärna in mig i din familj

Värt skyddsänglar till hela familjen
2009-08-21

  Jean-Michel Orblin
Låter som en sagofamilj en korsning av simsons och andra galna familjer härligt får jag besöka!?
2009-07-28

  Per Teofilusson
svung och fint det här! Lite Barbro Lindgren över det hela.
Du vet ju att det finns konstigheter i alla familjer, som är fullt samhälleligt accepterade. Det här var kul.
2009-07-27

    obscura
flummigt värre. fint! :)
2009-07-12

  amarcord
jäkligt orginell!
2009-07-12

  Catharina Edin
Gillar verkligen!
2009-07-12

  peter markurth
gillar denna naivism...
2009-07-11

  CarolineeSchanning
söt.
2009-07-10

    prima donna
jaa, vad härligt!
2009-07-10

  Aciom
skapar bilder ! underbar!
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy