Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg en utställning i dag på Orangeriet i Uppsala, bl a Lars Widerfalks fascinerande skulpturer. En kommentar till hans verk, bl a "21 drömmar"


Drömmen om livet

Jag sår i tystnaden
rotar mig som sten
i mina drömmar
sover alltid vänd mot solen

evigheten är en obelisk
som kastar sina skuggor
där tiden och ljuset lämnar min hud
och jag sover utan drömmar




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-10 19:19



Bookmark and Share


  Maria T
En färd mot evigheten
2009-07-10

  walborg
Vackra poetiska bilder, som jag dock inte riktigt förstår fullt ut, tror jag ....
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö