Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Löpeld


Veckans filosofifråga

Är kärlek ett slags känslornas virus?
Det smittar ju och sprider sig som en löpeld...




Övriga genrer av Jaramald
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-10 20:25



Bookmark and Share


  Cris
Ett gott virus
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald