Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon

Ögon som gnistrar
Ögon som berör

Tankar om det förflutna
Tankar om nuet

Allt runt om mig är i en stor dimma

Varför kan ingen se, kan ingen förstå.

Jag är den jag är och jag vill bli älskad för de

Med ögon som förstår




Fri vers av zyz
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-11 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz