Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns ju haiku-stafett - ställ upp på en annan form! skriv nästa rad!


Hexameter-stafett

Glädjen poeter besjung som nu griper den lyckliga skald -
rimmen och rytmerna bindas och känslorna fångas i ord

Madeleine Maduska:
Virvlande vänder vi orden som fångas i flykten
kastar dem vidare till våra skrivande vänner


papillon:
Skutta jublande hän i sextaktigt postantikt krumsprång
över de fält där lyckan förstärks av doftande vresros






Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-11 20:01

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    papillon
Skutta jublande hän i sextaktigt postantikt krumsprång
över de fält där lyckan förstärks av doftande vresros
2009-07-12

    Madeleine Ågren (Maduska)
Skulle just ta stafettraden, men kom inte ihåg hur hexameter var ... återkommer kanske ...
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP