Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot skyarna

Tårar likt blåa oceaner

rinner på  smultronfärgade kinder

oron känns som en pil i bröstets mitt

 

Vill dig väl

önskar, du ska må bra

 

Frågor likt vilsna skumvågor

flyger fram med tankevärldens kraft

hoppet känns som en uppdrucken källa

 

Vill dig väl

önskar, du ska få leva

 

Stressen stiger mot skyarna

lugnet försvinner...

 

Håller din hand

önskar dig livet




Fri vers av Cajsa
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-12 18:36



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Denna går rakt in i Solar plexus!!! Gör ont!
Sista raden säger allt!
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg