Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärlekens ros sakta dör

Mitt hjärta värms

av din närvaro

och solen lyser som guld

så som ditt hjärta är.

När ord flyter runt oss

skriker min vilsna själ

och sakta dör rosorna

de som en gång var kärlek.

Mitt hjärta gråter i tystnad

för du ser inte den jag är

utan tar min kärlek förgiven.

 




Fri vers av Lindizz
Läst 431 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-07-15 13:36



Bookmark and Share


  Jo-hanna
berörande
2009-07-23

  Lejonhjärtas poesi
Innerligt berörande, smärtsamt vackert!
2009-07-22

  hero40
Stark och känslosam dikt
som gillas.
2009-07-21

    Elin Sundström
Sorgligt vacker dikt. Beskriver glasklart känslan av "När kärlekens ros sakta dör" Sista raderna är underbart smärtsamma, det är vackert och sorgligt på samma gång.
2009-07-21

  Bibbi VIP
Smärtsam läsning.
2009-07-19

  karenina VIP
starkt berörande. när man värnar och vårdar växer kärleken men att ta ngn för given, då dör kärleken så sakteliga ut. tyvärr ser ofta den som tar för givet inte det förrän det är försent.
2009-07-15

  devilsangel
Kärlek ska vårdas, aldrig tas för given...
Så sorgset smärtsamma känns dina ord...varma kramar
2009-07-15

  issac.a.m
vilka starka vackra rader..
du berör mig...med dina ord
2009-07-15

  Glensan
Så otroligt mycket man
känner igen sej här-

Fint skrivet
2009-07-15

  Lars Hedlin
Smärta...
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz