Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla vilsna själ!

Tappat en bit av mig själv...vilsen och tom...

Sorgset med svansen mellan benen

känner mig oerhört vilsen ...tomheten i mig tär på mig...

Men endok fins alla känslor där

Så svåra beslut ...så många själar som påverkas...

Snälla snälla vad ska jag göra??




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 358 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-17 16:45



Bookmark and Share


  Epione VIP
Känner diktjagets rädsla, som ett litet barn som behöver tröst.
Bra ordat
2009-07-23

  anits VIP
ge dig tålamod, ta dig tid att
bara vara
2009-07-18

    leelee
Varför tappades biten, undrar man ju. Det brukar finnas ett skäl. Kanske finns ett svar där? Och tomhetskänsla kan ibland vara uttryck för rädsla, läste jag någonstans. Fin gestaltning: svansen mellan benen...då är man inte så morsk.
2009-07-17

  Suzy med punkterna
Blunda och känn så finner du svaret.
Känner med din frustration
2009-07-17

  Roula O
ta den tid du behöver och känn efter ordentligt...bara du kan svaret...lycka till!
2009-07-17

  Glensan
Håller med ammi "ge dej tid"
så bra sagt
2009-07-17

  * Ammi *
ge dig tid ..
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin