Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

That your love for me was true.

After a magical night
Memory rise to the surface

Memory from a past time

Your smile, made my heart burst into fire
Your hands made me remember

All the good thinks we had
Your lips, made me realize

That your love for me was true.




Fri vers av zyz
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-17 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz