Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hoppas det var det värt det



gjut ett hål i min hand
jag kan ta förlusten jag lovar jag kan
ljug min läppar med lögner
jag kommer att tro dom jag lovar jag svär
vila blått i blått och måla dina drömmar
måla dina drömmar måla hjärtan rosa måla längtan
mot hud
mot hud
längta mig
längta mig om och om igen

en sista gång

för jag går nu




Övriga genrer av Smultris
Läst 526 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-10-18 10:52



Bookmark and Share


  Deniiise
Riktigt berörd, det är inte alla ord i följd som lämnar spår.
2009-10-20

  Per Teofilusson
Naket, och jag hör en stämma som sitter i munnen. Ofta lite katharsis att läsa om nöden vi omformar, ävenså nu.
2009-10-19

  Carola Zettergren
Ja järnspikar...mitt i solarplexussnyggt!!!
2009-10-19

  Elaine.S VIP
Jo, den här tog sig långt in. Som att tappa andan en stund.
2009-10-18

  himlens hemlighet VIP
det är värt det tänker jag, det gör ont att följa sitt hjärta ibland, all change f-ing hurts, gör den inte mindre nödvändig, min tanke, du skriver starkt du smultron.
2009-10-18

  Ola Rydberg
tung och berörande
2009-10-18

  Måna N. Berger
Mmm.. det gör ont att gå. Också..
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris