Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ABAB ABAB 6-7-8-9


Säsongs-löve (prassel under vårsäsongen)

Ljuva vindars sköte
smekte mig på kinden
ett hastigt hemligt möte
prasslande löv på linden


Som löv dög jag visst ett halvt år
föll sen vackert ner mot marken
väntar i kyla på nästa vår
här i den mörka öde parken




Fri vers av Herr Ångest
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-19 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest