Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill förstå

Du vet, jag vill förstå
och inte bli en tyngd.
Jag rädslas så ändå
att bli dig flera stygn.

Så därför står jag här
och väntar på din famn.
Jag vet ej vart det bär
och om det finns en hamn.




Fri vers av Erik L
Läst 515 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-07-21 20:06



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vacker!
Man måste kasta sig ut i
osäkerheten för att
verkligen kunna leva.
2009-08-05

  Junitvillingen
Åhhh, nu rinner det en liten tår...så ömsint, vackert vemodig & empatisk text...den går rakt in i hjärtat!! Du är fenomenal på att formulera dig - och på att beröra mitt inre. Applåder!
2009-07-28

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Talande rädslor som griper tag.
2009-07-28

  kärleks ängel
vacker!!
2009-07-28

  walborg
Innerlig, uppriktig och sann kärleksförklaring ... tack!
2009-07-25

  hero40
Lysande poesi kort och kärnfull.
Bokmärke!
2009-07-23

  Bibbi VIP
Helt underbar.
2009-07-21

  Piann VIP
En dikt som berör mycket.
2009-07-21

  Polibek
Fint, och slagfärdigt.
2009-07-21

  walborg
Blir så gripen av denna fina ömsinta varsamma dikt som andas kärlek och respekt och önskan att inte vara en belastning för nära och kära ...
2009-07-21

    ej medlem längre
Jättefint...
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L