Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meditation


Stjärnan

När jag ser stjärnorna
i sanden
tittar himlen ned
i sitt ljus
och vill hämta dem åter

om natten
nalkas havets grus
och bjuder dem sin famn
och jag ser stjärnor som sträck
på himlens hjärta




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-23 11:38



Bookmark and Share


    prima donna
vackert rofyllt
2009-07-24

  Maria T
Stjärnorna strålar med sitt ljus
från himmelens hjärta
2009-07-23

    Maria Malm
Känns stort att läsa dessa rader..vår egen litenhet i hela storheten.
2009-07-23

    sajo
Du beskriver stjärnorna som jag såg igår på himlen som ett sätt jag försökte uttrycka mig på då vi var ute igår kväll och åkte. Men jag fick inte till orden.

Du har verkligen lyckats. Applåder för en bra text.
2009-07-23

  walborg
Vilken integrerande ljuvlig känsla att få läsa en så fin dikt om himmel och jord i "samspråk". En sann Meditation! Ödmjukt tack.
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö