Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Festivalen som handlar om ..

Den är nu


festivalen som


handlar om


människans rätt


att vara som den


väljer själv


Inte falla offer


för den påträngande


normen som stoppar


in folk i för trånga


fåror.


Nu en vecka frammåt


får man älska vem man vill


men bara i sju dagar


sen stängs dörren igen !






Fri vers av mjuk
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-28 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk