Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrollbehov

Lite skitsnack från jobbet:)

 




Motiverat toalettbesök

 

nu ska vi ha rutiner kring toalett besök

allt ska du nu kunna redovisa

sitter du och surfar eller tar du en rök

eller om du ska fisa

 

nu ska här kollas med klocka och stamp

men om nu magen molar

även om du i den har kramp

ska chefen kolla vad du spolar

 

Eppie-09

 

 

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-29 19:16



Bookmark and Share


  erkki
Kan inte slita mig från detta tema. Men vaf???? har ni för er på erat jobb? Servera katrinplommon till chefen...
2009-08-20

  ~Leonardo~
Ja...temat blossar upp på arbetsplatserna då och då.
men dom orkar inte själva med dumheterna i längden...
kramp i effektiviseringsivern...
2009-07-29

  Lars Hedlin
Klockan tickar och tiden kostar....allt ska kontrolleras...bra skrivet...
2009-07-29

  Lili Samuelsson VIP
japp, bara att skriva upp på listan i fikarumet: stort A eller litet a
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP