Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödutgång


Ser folk dansa och kramas

Man flanerar med sin kära och
hälsar på varandra.

En del stannar till och pratar med
någon vän de inte sett på
ett tag.

Jag står och vaktar nödutgången
och känner att ,kramen som är menat
för mej kommer när det är menat så.

Det är bara så härligt att se all kärlek...:)




Fri vers av mjuk
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-02 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk