Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och vägen tillbaks...




Genvägar..

Den vägen är ännu längre tillbaka

tänkte jag, när jag åter släntrade in på den

välbekanta hallonbeväxta stigen, som gick genom skogen.

Den är väl värd att spatsera på...

ty skogen är min lunga, där ny frisk luft fyller mitt bröst.

tankarna som flydde, kom sig för att tänka på genvägar i livet.

Dom finns ju inte....inte egentligen.

Vägen tillbaka ser nämligen annorlunda ut, än den vägen du först gick.

 

 

 

 

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-03 15:59



Bookmark and Share


  Epione VIP
Ja det gäller att kämpa på, allt förändras och växer, också hallonbuskar, de kan även dö och försvinna helt.
Det svåra är att finna den vägen som man kan lita på, den vägen som står kvar år efter år trots förändringar.
Mycket bra skrivet detta
Applåd
2009-08-06

  Ilona _L
Den var tänkvärd...
2009-08-03

    ej medlem längre
Det finns vägar och VÄGAR. En intressant reflektion om att vägen tillbaka inte är samma väg man kom på.
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~