Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dedicerad till min vän Hellizgirl®


Samklang


Ser tårar vackla,
brustet hjärta,

gråten,
min famn,

dina bröst är vita,
du är blöt,

kvider till då jag tränger in,
skön,

kåt flicka,
älskar,

natten omsluter sagan om vår kärlek,
dina ögon efter akten,

de gav allt,
vet nu,

du är flickan,
vi är sanning,

välformad poetisk, samklang










Fri vers av peter markurth
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-03 17:39



Bookmark and Share


  Ex¤animo
mycket fina ord... konstigt bara, att jag inte kommer ihåg...hmm... mitt minne...mitt minne... huuur kan jag ha glömt detta... :P
2009-08-04

  blaite
Vackert
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth