Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupa dåskaper och kärleken

Ditt anlete,
konstant,

rotade i tiden,
såg ni,

suprisen,
grym och vild,

håret brinner,
trollkonster realiseras,

liksom ett hjärta i nattens drömlösa skönhet,
neonskapelser härjar,

förståndet tär,
brinner,

förringar värdet av en dröm,
du,

alarmerande vacker,
tittade ned,

såg en främling smyga i mitt stela hjärta,

då sångerna fick liv förenades vi i en dårskap,

djupare




Fri vers av peter markurth
Läst 203 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-08-03 20:10



Bookmark and Share


  Aciom
like!
2009-08-03

  Alexander Gustafsson VIP
lite mer åt det mystiska håller, men ändå med en sårbar närvaro...

Gillar!
2009-08-03

  Danne
Real bra!
"Stela hjärta"
Så är mitt.
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth