Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibrerande kärlek

Vibrerande sanningar,
hålet i din själ,

det svarta,
drunknar i drömmar utav tvivelaktig vånda,

syr igen din mun,
ser,

samtliga förtryck tryta i vinden,
vi upplevde kyla,

fentanyl,
stasen,

drar upp svaret,
pang,

stickande värme,
fundamentet för min lila kärlek,

nu ser vi varandra som sanningen förådde tidens död,

dagen utan andning,
syrgasen,

svart jävla mörker tar allt omgående,
utan din vetskap,

jag borde älskat nu




Fri vers av peter markurth
Läst 272 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-08-03 20:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jävligt snyggt uppmålat. Gillar det här stuket på texter, Komprimerade rader med mycket innehåll

Fred och kärlek!
/Victor
2009-08-05

  Herakles
Den tog djupt. Så äckligt och passionerat på en och samma gång.
2009-08-05

  Miss Mod
I allafall smärtlindring.
2009-08-04

  Suzy med punkterna
Man borde ha gjort mycket........
Snyggt poetat
2009-08-04

  Aciom
Fin!
2009-08-03

  Alexander Gustafsson VIP
Jo, de är lätt att vara efter klok, för klok det är tyvärr väldigt svårt...

bra!
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth