Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonångest

Kaffe
Cigg
En dröm som sprack
Ute
Kajor som skriker
Svarta vingar
Som lyfter
Från marken
Tar mig för pannan
Radion spelar skitmusik
Allt tar tid
Tröjan
kjolen
Strumporna
Borsta tänderna
Ser mig i spegeln
Tårar, svarta som sot
Rinner
Ifrån mig
Precis som du




Fri vers av M_Franke
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-04 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke