Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Walborg och alla andra varma själar


Med tacksamhet publicerad

 

 

När tillvaron agerar

som ett ilsket svin.

Hur skönt att finna trösten

med er, i poesin!

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-04 17:25

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Och tack till dig Calle säger lilla jag
för dina skrifter som ger storligt behag
är som stora vitamindoser
tack du poet av poetvirtuoser
2009-08-05

  Rune Thorsell
Jo, förvisso är det dikt och poesi
som ger livet melodi och harmoni.
Dikten som idé fanns troligen latent
innan språket uppfanns och blev spritt och känt.
2009-08-04

  korpfjäder
glädjen lurar alltid bakom förstasidan på poeter!
fast man inte vet vad allihopa heter
2009-08-04

  walborg
Nu fick Du mig att rodna
och ödjmukt glädjas åt
att vänskap finns att ordna
i tid av brist också.

När livet går åt fanders
och stretigt blir också
då är det gott att veta:
En vän att lita på!

Innerligt tack för Din generösa dikt!!!
2009-08-04

  * Ammi *
Instämmer här. Satt just och tänkte att sidan börjar bli en blogg .. med glädje läser jag Walborg och andra seriösa poetvänner.
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP