Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ett ljud

Utan ett ljud
Inte ens en suck
Förstår jag
Att du förstår
Att mitt hjärta
Tillhör
En annan




Fri vers av M_Franke
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-04 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke