Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots tid.

Trots tid

blir ingenting någonsin sig likt.

Ser inte klarare idag än igår.

Den läker inte heller alla sår.

Vissa försvinner

andra består.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-05 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean