Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....1



Ett stort jävla töcken!

Ser inte konturerna av dagen

allt är ett sudd.

Ljuden omkring är dova likt de första tonerna av Carmen.

Närmar mig ingen, ingen närmar sig mig.

Avståndet stjälper

det hjälper inte mig.


Tillbaka på ruta ett,

snubblar och faller bak.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-05 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean