Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT MIG FÅ LEVA MITT EGET LIV/ MAMMA GE MIG INTE SKULD

 

 

Lår mig bara få leva mitt eget liv nu

låt mig slippa höra och störas av andras tal om mig

låt mig slippa skuldkänslorna

för att jag gjort ett val för en tid

i andrahandsinformation fick jag höra

min bror ringer min mor och frågar hur hon mår, det första hon säger till honom är att Anna-Karin har inte ringt eller hört av sig och allt är negativt och min bror är inte vatten värd

familjebanden blodsbanden navelsträngar när jag går min egen väg så stannar andra kvar i sina gamla spår

jag fick skuldkänslor när detta berättades för mig

ibland önskar jag att allt kunde vara som förr

fast i medberoendet kletigt och äckligt fast klibbat

när jag står i detta mitt emellan land

knyter nya konstakter

ersätter tomrum som medberoendet fört med sig

släpper in andra människor

ber om hjälp när jag behöver det

tro inte att jag är likadan nu som förut

jag tänker och reagerar annorlunda nu

jag agerar mera nu

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-06 00:15



Bookmark and Share


  Hans Christian
Så snyggt skrivet och med ett gripande innehåll! Lycka till.
2009-08-06

  mjuk
Tummen upp för dej :)) Starka känslor som leder dej frammåt. Bravo !!
2009-08-06

  Glensan
Tycker jag du gör rätt i A-K
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen