Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekssanning

Vilse i en dröm,
du talade medens,

hoppade in i mina tankar,
grävde i mitt hjärta,
väntade dig här,

nära gömda tårar,
din blygsel,
det var vi som talade,

kärlek,
natten glittrade,
dina ögon såg,

föreningen,
kyssar,

eld
älskade med varandra nu,
tiden satte inga gränser,

dina andetag,
all längtan,

vi hade ju försakat,
allt,
du var min nu,

log,
en tår i natten,
glädjen såg,

oss samanlänkade i dimman,
släpper ej nu,

sanning




Fri vers av peter markurth
Läst 330 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-08-06 01:08



Bookmark and Share


  issac.a.m
härlig poesi..
2009-08-06

  sulimaa
Vackert innerlig...
2009-08-06

  walborg
Känns som en hel relation som kommer att hålla över tid - så vackra rader på slutet - blir glad av dikten.
2009-08-06

  Nitram P
Denna gillar jag
2009-08-06

  Yrre VIP
Oj så väldigt vacker!
2009-08-06

  Dyrbye
Fint, väldigt fint!
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth