Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bygga ett bo

Jag vill bygga ett bo
I ditt hjärta
Som en fågel
Krypa in
Där ingen förut varit
Veta sånt
Ingen annan vetat
Så sårbar
Så liten
Men så varm
En känsla av ro
Vill jag ge dig
När rastlösheten
Kommer krypande
Och allting känns mörkt och kallt
Jag vill göra som en liten fågel
Bygga ett bo
I ditt hjärta




Fri vers av M_Franke
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-06 15:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt...
2009-08-08

  peter markurth
fin
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke