Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DÖDSANNONS

jag är en dödsannons

jag annonserar min egen död

det här är Guds respons

till dem som vill måla staden röd

jag är en giljotin

ett kors man reser på kullens krön

det finns en galgbacke

som heter "döden är syndens lön"

jag är en dödsattest

jag utfärdat i mitt eget namn

ett slags kulturprotest

ett vrak som ändå

når hemmets hamn

vi är de korsfästa

som ropar utanför babylon

vill du kontakta mig

så sök den NYE larz gustafsson

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090806




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 506 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-06 19:17



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Hmm.. jag kände en Larz Gustafsson, var det den gamle eller den NYE..?
2009-08-06

  Larz Gustafsson VIP
2 Kor 5:17
2009-08-06

  walborg
Blir litet nyfiken - vem är den NYE Larz Gustafsson?
2009-08-06

  Suzy med punkterna
Fundersamt läser jag............
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP